Full Name:Buraya isim yazın Email Address:msn adresiniz Site URL:Toolbarı kulancağınız sitenizin adresini yazın
Onayladıktan sonra artık beklemek gerekiyor.. Kodu hemen sitemize ekleyemiyoruz. 2 veya 3 gün bekleyeceksiniz... onaylandımı msn adresinize onay linki gelcek.. ve teken şifreleri.. BUnla ilgili onay kodu geldikten sonra yapılacakları aşagıda anlatcam..
Onay kodu msn ye geldikten sonra onay linkine tıklayın.. açılan sayfada. msn adresini teken şifresini Twitter e üye olduğunuz username ismini isteyecek. Şimdide Twitter e üye olacağız http://twitter.com/
Full name:Buraya isim yazın. Username:burası toolbarda kulancağımız isim..asıl isim.her ismi kabul etmiyor edenekadar değişik isimler yazın. Password:şifre yazın Email.msn adresiniz güvenlik kodunu girip onaylayın..
MSN adresine gelen aktiflik linkine tıklayın..
Tekrar söylüyorum herşeyi yaptık..ama 2 veya 3 gün beklememiz gerekiyor. toolbar onay şifresinin gelmesi için..geldikten sonra ancak sitemize ekliyoruz.. onay kodu geldikten sonra sitemize ekleyeceğimiz kodu :arrow:Install Toolbar Again tıklayın... tıklayın. sağda verdiği kodu... Sitemizde yönetim paneli. Afişasmak Genel bilgiler. Anasayfa mesajına ekleyin.. Toolbarın bazı özellikleri kapalı siz açacaksınız.. Applications Settings tıklayın örnek rss çıkması için rss ye tıklayın..ayarları yapın..
TOOLBARIN ÖZELLİKLERİ
Site içi google arama yapmak.. Translate çoklu dil seçeneği. Yeni gönderilen sitedeki son konuları listelemek.. özel galery resim ekleyebilirsiniz oyunlar rss akışı. paylaşımlar. ziyaretçi defteri.. Sağda açılan popup duyurular. Son olarak... toolbar kodunu ekledikten sonra bu koduda.. Yönetim paneli... afişasmak.. Renkler.. css ye ekleyin..
Kod:
#page-footer { padding-bottom : 20px;
background-position : center bottom; background-repeat : no-repeat; }