Konu: Avatar on - off yapmak Ptsi Ocak 31, 2011 10:08 pm
Avatar on - off yapmak Ayarlar Yönetim paneli Kullanıcı Yönetimi & Gruplar Özel izinler Profile bakın :Üyeler olarak seçin gönderin.. ---------------------------------------------- Yönetim paneli Afiş asmak Resim yönetimi Gelişmiş mod Tuşlar Hatta : Modellere bak Ordaki resim linkini sil saklayı işaretle boş gönder.. CSS Stylesheet Yönetim paneli Afiş asmak Renkler CSS Stylesheet aşagıdaki kodu ekleyin....
En son shanex tarafından C.tesi Şub. 05, 2011 3:00 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 3 kere değiştirildi
shanex
Yönetici
Üyenin yaşı : 41
Rep puanı : 1011
Rep gücü : 9530
Aktiflik :
Konu: Geri: Avatar on - off yapmak Cuma Şub. 04, 2011 2:01 pm
Ofline ikenki çerceve görünümü..
Online ikenki çerceve görünümü..
NOT:Sadece online olan üyenin cercevesi değişir.. Ayarlar Yönetim paneli Kullanıcı Yönetimi & Gruplar Özel izinler Profile bakın :Üyeler olarak seçin gönderin.. ---------------------------------------------- Yönetim paneli Afiş asmak Resim yönetimi Gelişmiş mod Tuşlar Hatta : Modellere bak Ordaki resim linkini sil saklayı işaretle boş gönder.. CSS Stylesheet Yönetim paneli Afiş asmak Renkler CSS Stylesheet aşagıdaki kodu ekleyin....
Eklediğin kodun yukarsında 1 tane fazladan var bul sil
Kod:
{postrow.displayed.RANK_IMAGE}
Eklediğin kpdun aşağısında bul sil
Kod:
{postrow.displayed.ONLINE_IMG}
Sıra yönetimi
Yönetim paneli Kullanıcı Yönetimi & Gruplar Sıra yönetimi Burada oluşturduğunuz grupların değiştirine basın.. Sıra resmi Resimlerini ekleyip gönderin... Boş birtane veriyorum sizler istediğiniz gibi adlandırırsınız